CIRKUSTÄLT

CHAPITEAUX  CIRQUE

CIRCUS TENTS

 

1991-2017

 

I 25 år har vi hyrt ut och sålt cirkustält till diverse fester och events. Kulturhuvudstadsåret 1998, Malmöfestivalen, Stockholm Water Festival, Cirkus Princessan, Hultsfredsfestivalen, m.m

Vi har rest våra tält lite överallt, från Genève till Murmansk. Fast det mest udda stället vi byggt tält på är faktiskt Sergels Torgs plattan, mitt i huvudstan.

Vi har levererat tält till Cirkus Scott, Cirkus Victoria, Cirkus Aros, samarbetat med Cirkus Scala och Cirkus Nemo. Vår katt Freja rymde med Cirkus Brazil Jack, men just den episoden har absolut inget samband med tält.

Vid nåt tillfälle har vi fått rycka in och rädda en trendig men helt ohändig nycirkus och så har vi också haft äran att bli blåst på en massa pengar i samband med Stockholms Stadsteater satsning på (igen !) trendig nycirkus . Då har man nått toppen, eller hur ?

 

2016 lades Bardunen ner sin uthyrningsverksamhet och 2018 lades företaget ner.

 

Ett litet cirkustält finns dock kvar. Det ligger nu i privat ägo och hyrs inte ut. Men man kan låna det. Vi har nämligen bestämt oss för att låna ut det till projekt vi tycker är roliga eller vettiga. Idén är ganska mycket inspirerade av en förening som heter Kontrabus och som lånade ut bussar gratis till vettiga event.

Tältet är 10 x 12 m. Alltså 98 kvm i golvyta. Vi förbehåller oss rätten att säga blankt nej till utlåning när vi känner för det.

Så glöm det där med raveparty med dina polare eller annan rent privat fest. Men har du ett roligt projekt som tilltalar våra humanistiska idealer, tag kontakt med oss. Vi kanske tänder på dina vilda planer. Det kostar ju ingenting.

Maila oss på bardunen@mac.com.

 

Vill du beställa ett nytillverkade cirkustält upp till 1000 kvm i golvyta så kan vi hjälpa dig. Fast då kostar det självklart lite mer.

 

10 x 12 m utlåningstältet. Design och Tillverkning av vår Italienske samarbetspartner.

bardunen@mac.com